HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2013.02.13. 13:50 tomcent

Miért kemény vállalkozó nőnek lenni? (2.)

biztositas_noi_vallalkozo2.jpgSorozatunk második részében újabb kihívásokkal szembesítünk.

Karrier vagy család?

Talán az egyik legtöbbször előforduló probléma: Hogyan egyeztethető össze a munka és a család? Lehet egyszerre mindkettőt száz százalékosan csinálni? Vagy ez egy lehetetlen küldetés?

Egy vállalkozás vezetőjeként rugalmas a munkaidőnk, persze ez sokszor azt jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk. Ez csak a kezdetekben nehéz. Nem tehetjük meg állandóan, de sokszor otthonról is dolgozhatunk, amit munkavállalóként talán kevésbé tolerál a főnökünk. Hogy mennyire lesz családbarát a cégünk csak rajtunk múlik. Ugyanis mi szabjuk a feltételeket! Te vagy a FŐNÖK!

Pedáns vagy precíz?

Ha egy férfi hajt, és a maximumot várja el minden munkatársától, akkor precíz és pontos, ez pedig mindenkinek szimpatikus. Ha ugyanezt egy nő teszi, akkor maximalista és pedáns, ami pedig senkinek nem tetszik. Ugyanaz a munkamorál az egyik nemnél hízelgő, míg a másiknál „antibók”. Hogy miért van ez és lehet-e ellene tenni? Nem tudjuk. Fogadd el és ne félj megvívni ezt a harcot. Nyugodtan legyél csak pedáns!

Ezeket a kihívásokat nem azért gyűjtöttük össze, hogy teljesen elmenjen a kedved a vállalkozástól. Egyszerűen jobb tudni mi vár Rád az üzleti életben. Nem érdekes, hogy melyik nemhez tartozol, ha a terméked, a terveid jók. Sok sikert!

Íme egy lelkesítő videó!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr15078434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása