HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2013.04.03. 08:30 tomcent

Használd ki a Facebook újításait!

A legtöbb változás a rajongói oldal borítóképeire vonatkozik a legnagyobb közösségi média felületén. Érdemes odafigyelni, ugyanis akár meg is büntethet a rendszer, ha nem tartjuk be a játékszabályokat. A SocialTimes.hu összegyűjtötte a legfontosabbakat.

1, Be kell tartani azt a szabályt, hogy a borítókép 20 százalékánál nagyobb helyet nem foglalhat el szöveg. Ha ezt megszeged, figyelmeztethet a Facebook.

error.jpg2, Árat, kedvezményt és vásárlásra buzdító infókat is kiírhatsz a borítóra. Ez egy webáruház, vagy bármilyen kereskedelmi, szolgáltatásokkal foglalkozó oldal esetében nagyon jó engedmény.

3, Postacímet, webcímet, e-mail címet és más elérhetőségeket is megjeleníthetsz most már a coveren. Ez főleg induló üzleteknek jó, mert már a borítóképen tudatosíthatják elérhetőségeiket az About rész mellett 

4, Bármilyen cselekvésre való buzdítást is ki szabad már írni, így a "gyere el" vagy a "szólj a barátaidnak" is jöhet. Ez ösztönzőleg hathat a felhasználókra.

Szintén ez az honlap bukkant rá egy borítóképektől független újításra. A Facebookon a linkelt tartalmakhoz 1500x1500 pixeles képet kérnek majd a jövőben, az eddigi 200 pixeles mellett. (Az oldalon a linkelt tartalmaknál a bélyegkép az a fotó, amelyet a Facebook az adott oldalról megjelenít a feedben. Ezt mi is megadhatjuk, vagy a közösségi oldal automatikusan importálja.)

Mit jelenthet ez?

Az 1500x1500 pixeles méret arra enged következtetni, hogy a későbbiekben a linkeket akár teljesképernyős nézetben is lapozgathatjuk, vagy ekkora előnézetet kaphatunk belőlük, ha kattintunk. Egy ilyen lépéssel a Facebook befolyásolhatja az online médiumok megjelenését is.

Szólj hozzá!

Címkék: facebook online portfolioblogger


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr25188999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása