HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

2013.04.06. 09:35 afőnök

A 8 legjobb üzleti ötlet 2013-ra (1.)

wearable.jpg

Ebből lesz pénzed: összeállt a legtrendibb, legnagyobb jövővel kecsegtető üzletágak listája. Ebbe vágj bele – érdemes!

 

Nagy kedvencem, az Inc magazin (az amerikai vállalkozók lapja) kemény munkával összeállította annak a 8 üzletágnak a listáját, amely jelen pillanatban a legjövedelmezőbb, legizgalmasabb lehetőségeket kínálja. Nem kell legyinteni, hogy ez Amerika: globalizált világunkban egy kis magyar ötletgazdának is juthat szelet ebből az izgalmas piacból. Íme az első 4 ötlet, a folytatás hétfőn érkezik, addig is várjuk a Ti ötleteiteket, vagy a szokásosat arról, miért marhaság, amit ajánlunk.

 

  1. Viselhető kütyük

Az Inc.com szerint a mobiltelefon hamarosan olyan elavult lesz, mint az orsós magnó. Ami menő, az az okosóra, a kivetítős szemüveg. Előbbire az Apple, utóbbira a Google készül, de ki mondta, hogy lefölözik a piacot? Kiegészítőket, szemüvegszárakat, óraszíjakat, különleges, e médiumokon működő appokat, 3D-s megjelenítőket tessék elkezdeni tervezni, gyártani!

 2. Kézműves italok

A tengerentúlon évi 30 százalékkal nő a kézműves sörök, kisüsti röviditalok piaca. Nálunk is menő a trend, érdemes csupán Bart Dániel kollégánk működését figyelemmel kísérni a folyekonykenyer.blog.hu-n. Ezen kívül is sokan keresik a különleges rövideket, a minőségi pálinkát, a házi koktélokat. A piac meglehetősen nyitott, nem kell különösebben rést keresni, elég, ha figyeljük, milyen rendezvények, fesztiválok adnak promóciós lehetőséget.

 3. Vízre vele!

Nem is kell Amerikába menni, hogy rájöjjünk: király ötlet hajón rendezni bármit. A Haszon magazin legutóbbi konferenciája például a Spoon rendezvényhajón volt, és a most megjelent magazin tanúsága szerint jó sokan voltak ott, pedig az a hajó nem is mozog. Hajón lehet rendezni bármit: tanfolyamot, konferenciát, előadást, díjátadót, bulit. A lényeg az elegáns, luxust hangsúlyozó környezet és persze a megfelelő engedélyek. Nincs túl nagy konkurencia sem, főként a folyókon van bőven lehetőség.

 

4. Internetes tanfolyam

Ahogy drágul a továbbtanulás, szűkülnek a munkalehetőségek, nő az igény az olcsó, gyors átképzésekre. Ennek pedig nincs jobb módja, mint az online tanfolyam vagy képzés. Az angolul tudók már ingyen hallgathatnak órákat a Harvardon, de azért nagyobb szükség van a magyar valósághoz alkalmazkodó, napi tudást átadó, fizetős tanfolyamokra. Online edzés is szóba jöhet! Csináld meg a honlapod, építsd fel a tematikát és órákat, hirdesd meg és mehet!

 

(Hétfőn folytatjuk, gyertek vissza!)

 A kép forrása: gizmag.com

Szólj hozzá!

Címkék: vállalkozás üzleti ötlet portfolioblogger bizniszötlet


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr705202457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása