HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2013.03.14. 09:48 tomcent

Napi biznisztipp: add ki elsőként a pápa életrajzi könyvét!

Mint biztosan értesültetek róla, tegnap megválasztották a katolikus egyház első emberét. Mivel még nincsen magyar (sőt angol sem) életrajzi könyv, Te lehetsz az első, aki kiadja!

___jorge_mario_bergoglio.jpgMostanság nem a tűnik legjobb biznisznek a könyveladás, de egy ilyen exkluzív életrajzi könyv mindig nagyon jól fogy. Ráadásul megspórolhatod a nyomdaköltséget, ha csak e-book formájában árulod. Gondolj csak bele, hogy Steve Jobs halála után egy héttel már a piacon volt az életrajz és hiába nem volt tökéletes,(készült azóta sokkal jobb) nagyon szép eladási számokat hozott. Az új pápa pedig mindenkit érdekel. Vallásos és nem vallásos embereket egyaránt. Ráadásul igazán különleges a konklávé választása. Jorge Mario Bergoglio már 37 évesen jezsuita rendfőnök volt, sokszor szót emelt a szegények nevében. Nagyon visszafogottnak és szerénynek ismerik, sokszor tömegközlekedéssel jár. Ferenc az első nem európai és az első jezsuita a pápai trónon. Előzd meg a piacot!

Szólj hozzá!

Címkék: ötlet portfolioblogger a nap biznisze üzleti tipp


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr845134043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása