HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

2012.11.16. 10:35 afőnök

Most állami pénz közelébe juthat a projekted!

otlet.jpgPályázatot ír ki király üzleti ötletekre egy állami fenntartású vállalkozásfejlesztő cég, és segít megvalósítani azt. Tessék indulni!

A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. idei gazdaságélénkítő programja keretében egyebek arra keres válaszokat, melyek azok az emberi tényezők, egyéni titkok és megoldások, amelyek a nehezített pályán is stabil futást biztosítanak. Emelett díjat írt ki a legjobb fiókban heverő fejlesztési ötletek, tervek elismerésére és megvalósítására.

Az állami MFB-hez tartozó cég most startoló gazdaságélénkítő programja, az RFH Ecospinning Program 15 magyar vállalkozó személyes sikertitkait kísérli meg feltérképezni annak érdekében, hogy működő megoldási taktikákat, sikerhez vezető emberi-vállalkozói attitűdöket, használható vállalkozói recepteket és követhető példákat mutasson be; elsősorban gyakorló vállalkozóknak, másodsorban olyan fiataloknak, akik holnap talán a vállalkozói önállóságot és a vele járó kihívásokat, nehézségeket választják.

A november 15-től az „Akik jól pörgetik” című videosorozatban bemutatott hazai vállalkozók a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. ügyfelei közül kerültek kiválasztásra. Ezért az ország majd minden területéről megismerkedhetünk egy-két érdekes, különleges történettel; akad közöttük kis „kulturcikk”-boltos, milliárdos beruházásokat irányító egyéni vállalkozó, elkötelezett turisztikai innovátor és a kkv-szektor piaci megerősítésére szakosodott marketing-szakember is. Közös bennük annyi, hogy mindannyian hajlandóak voltak megosztani néhány személyes gondolatukat, vállalkozói titkukat a nyilvánossággal. A videókat értelmező, elemző blog egészíti ki, így a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. egy egészen sajátos edukációs csomaggal száll be a gazdaságélénkítésbe.

Emellett november 15-től december 31-ig nevezhetnek magyar vállalkozások és vállalkozók az RFH Ecospinning Díjra, melynek határozott célkitűzése hazai vállalkozások rejtett tartalékainak mozgósítása. Fiók mélyén heverő, ilyen-olyan ok miatt elhalasztott, ám ígéretes fejlesztési ötleteket, terveket, továbbá olyan projektnevezéseket várnak, amelyek a jelenlegi gazdasági körülmények között is bizonyítani tudják életképességüket, magas hozzáadott értékkel rendelkeznek, piaci sikerük hátterében felfedezhetőek az egyedi ötletek, a gazdasági kreativitás, a más gazdasági szereplőkkel kialakított szinergikus kapcsolatok, a fenntarthatóság és az innováció valamely formája.

Az RFH Ecospinning Díjra november 15-től lehet nevezni a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. leányvállalatain keresztül vagy közvetlenül az RFH Zrt.-nél.  A díjazottakat szakmai zsűri választja ki a nevezők közül, a díj nyertese által benyújtott projekt megvalósításában a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. teljes körű és térítésmentes szolgáltatást nyújt.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat ötlet portfolioblogger


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr934909834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása