HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2012.05.03. 16:43 tomcent

Miért akarsz vállalkozó lenni?

Mielőtt vállalkozóvá válnál, tisztázz magadban néhány dolgot! Összegyűjtöttük és a következő hetekben feltesszük a legfontosabb kérdéseket, amelyekben döntened kell, ha vállalkozni akarsz. Ha már mindenre gyors és életszerű választ tudsz adni, akkor készen állsz és indulhat a biznisz. Íme az első kör!

Van egy jó ötleted? Vagy csak unod, hogy neked diktálnak, és nem Te diktálsz másoknak?  Sokan gondolják, hogy vállalkozóként majd a saját maguk urai lesznek és többé soha nem kell a főnök szavát lesni. Ki kell ábrándítsunk mindenkit. Sajnos a főnök szerepét vállalkozóként átveszi a sárga csekk, az ÁFA fizetési határidő vagy éppen a bank, a hitelező. Az azonban, hogy ti állíthattok elő valamit, mindenért kárpótol.

1, Írd össze az erősségeidet és gyengeségeidet – ez sokat segít a döntésben és az üzleti tervek kidolgozásában.

2, A vállalkozás elindításának első vagy inkább nulladik lépése a saját lehetőségeid felmérése. Tudnod kell, hogy egyáltalán alkalmas vagy-e a vállalkozói életformára, tulajdonságaid közelítenek-e ahhoz, amit ideális cégvezetőről gondolsz.

3, Többé nem Te leszel a szakember. Cégvezető leszel. Meg kell tanulnod delegálni és a legjobb szakemberhez fordulni, ha pályázatírásról, könyvelésről, vagy éppen adótanácsadásról legyen szó!

Szólj hozzá!

Címkék: az 50 első kérdés


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr104486595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása