HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2012.10.29. 08:30 afőnök

3 tech trend, amely pénzt hozhat neked

gyerektablet.jpgElfelejtjük, hogy nem csak technológiával foglalkozhat kezdő vállalkozó, de tény, hogy a legnagyobb növekedésre e téren lehet manapság számítani. Gondolatébresztőnek itt van 3 friss technológiai trend, amelyre érdemes felkapaszkodni. Írjátok meg, eszetekbe jutott-e valami jó ötlet erről!

 

Az új tévé

Ma már minden új tévén van internet-hozzáférés, megnézhetjük rajta a YouTube-videókat, satöbbi. A felbontás is egyre nő, lassan a valóság kevesebb pixelből áll, mint egy tévéműsor. Ez is érdekes, azonban a „content is king” igazsága megmarad: egyre inkább a különleges tévés appokról, tartalmakról szól majd ez az iparág is. No meg a közösségépítésről. Hogyan? Gőzöm sincs. Nagyon izgalmas ötlet erre vállalkozást alapítani!

 

Irány Afrika!

Nálunk nőne a mobilpiac? Ez túróspogácsa ahhoz képest, ami éppen Afrikában zajlik. Mobilfizetés, üzenetküldés, közösségi média – ezek javítják a hálózatok minőségét, növelik a fogyasztók számát. És mindez hány országban, hány millió embernek szól! Nem lepődnék meg, ha a következő évek magyar sikersztorijai a harmadik világban születnének.

 

Tábla helyett táblagép

Nyugaton szaporodni kezdtek az oktatást segítő számítástechnikai eszközök. A gyerekeknek van mobilja – már itthon is – egyre többüknek tabletje. Ráadásul a kölykök olyan természetességgel használják mindezt, mint a felnőttek a ceruzát. Érdemes tehát appokat, e-könyveket, tartalmakat, de eszközöket is gyártani. Mivel nálunk erre egyelőre szűkebb, tehetősebb réteg vevő, érdemes a határokon átívelő projektekben gondolkodni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: technológia üzleti ötlet bizniszötlet üzleti tipp


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr104871377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása