HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2012.05.09. 08:00 afőnök

Demján Bónusz Brigádja

Nem is tudom, hogy történt, de egy magyar érdekvédelmi szervezet olyat hozott létre a kis cégek számára, ami megállja a helyét a XXI. század közösségi gondolkodásában. És te is profitálhatsz belőle.

Eddigi pályafutásunk során túl sok jót nem írtunk Demján Sándorról vagy az általa elnökölt Vállalkozók Országos Szövetségéről (VOSZ), ám ezúttal olyat találtak ki, aminek tényleg van értelme. Ráadásul hasonlít a közösségi vásárlás modelljére, vagyis tényleg progresszív dologról van szó. A dolog egészen elképesztő, főleg azért, mert a VOSZ elnökségében több a milliárdos, mint egy Videoton focimeccs díszpáholyában, vagyis a szervezet nem éppen a vidéki bútorszállító bt-k problémái iránti érzékenységről lett nevezetes.

A lényeg, hogy a hazai kis- és középvállalkozások beszerzéseik során olyan árkedvezményhez jutnak, amely eddig csak nagyvállalatok számára volt elérhető. Mármint akkor, ha csatlakoznak a frissen megalakított beszerzési társasághoz, a VOSZ-BESZ Zrt-A szerződést: az MVM Partner ZRt., a Vodafone Magyarország Zrt., a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft., a Shell Hungary Zrt. és a Gablini Cégcsoport. 2012 második felében további beszállítók is csatlakoznak a VOSZ-BESZ Zrt. beszerzési rendszeréhez.

Tehát tényleg olyan mint a Bónusz Brigád és társai: sok kicsi cég kitesz kevés nagyot, ezáltal pedig kedvezményekhez jutnak. Benzinkártya, kedvezményes mobilflotta, olcsóbb áram, ilyesmik szerepelnek a kínálatban.

Nézzetek tehát körül a voszbesz.hu oldalon, ott kiderül, pontosan ki hogyan profitálhat. Ez tényleg tetszik nekünk, nem fizetett reklámról van szó.

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr614496757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása