HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2012.11.07. 11:17 afőnök

Ingyen beszélnek neked az EU-pályázatokról

Folytatódik a Széchenyi Programiroda szakmai fórumsorozata, amely uniós forrásra pályázóknak nyújt segítséget. A 18 vidéki és egy budapesti állomásból álló rendezvénysorozaton az érdeklődők a pályázati lehetőségekről, a pályázatok megvalósításának folyamatáról.

euro_coins_symbol_teaser.jpg

Kaptunk egy minden EU-támogatás iránt érdeklődő számára hasznos sajtóanyagot. Ebben az áll, hogy a Széchenyi Programiroda 2012. november 12. és december 5. között szervez szakmai fórumokat a nagyvárosokban és Budapesten a jelenleg elérhető uniós pályázatokról, a pályázati megvalósítás folyamatáról, valamint a közelmúlt és közeljövő fejlesztéspolitika irányáról. A fórumokat mindazoknak szánják, akiket érdekelnek a jelenleg elérhető pályázatokon nyugvó innovációs lehetőségek. Az aktualitások áttekintése mellett a Széchenyi Programiroda tanácsadói a fórumok alkalmával ingyenes, személyre szabott tanácsadással is várják az érintetteket. Megszólalnak a helyi és országos fejlesztéspolitika szereplői, valamint lehetőség lesz arra is, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket a szakembereknek.

A térítésmentes szakmai fórumsorozatra egyaránt várják az államháztartási intézményeket, önkormányzatokat, civil szervezeteket, egyházakat, közoktatási intézményeket, mikro-, kis és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, kulturális és közművelődési intézményeket.  A fórumok a megyei közgyűlés védnöksége alatt állnak.

A konferenciák időpontjai

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat portfolioblogger Széchenyi-terv


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr574895031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása