HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2013.01.31. 12:03 tomcent

Itt vannak a példaképek!

Európa 10 legjobb vállalkozása közé sorolták a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-t és tulajdonosát, Deák Györgyöt az European Business Awards „Az Év Vállalkozója” díjának rangsorában. Európa 29 országából több mint 600 európai vállalkozás mérette meg magát a versenyben. A hazai vállalkozás jó példa arra, hogy világraszóló sikert nemcsak az IT piacon, a Szilícium völgyben, applikáció és szoftverfejlesztéssel lehet elérni. Legyél Te a következő!EBA-blackorange.jpg

Tavaly a Lipóti Pékség és vezetője, Tóth Péter teljesítményét ismerték el azzal, hogy beválogatták a rangos megmérettetés tíz fős döntőjébe. Az idén a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-t vezető Deák Györgyöt sorolták a tíz legjobb európai vállalkozó közé.

 „A válogatás első fordulóján 20 magyar vállalkozás jutott túl. Nagy örömünkre szolgál, hogy az európai mezőnyben legalább egy magyar társaság ilyen rangos értékelést kapott. A Biofilter és a Lipóti Pékség példája azt mutatja, hogy folyamatos megújulás és lankadatlan erőfeszítések révén számottevő bővülést lehet elérni nehéz gazdasági környezetben is” – összegezte Kalocsai Zsolt az RSM DTM Hungary Zrt. vezérigazgatója.

A Biofilter Zrt. sikerének kulcsa, hogy egy társadalmi kérdésre adott jó választ: országos hálózatot épített ki hulladékanyagok (elsősorban használt sütőolaj) begyűjtésére, amelyekből innovatív technológiákkal energia nyerhető. A cég a kezdetektől az innovációra, a piaci igényekre adott válaszokra, a folyamatos megújulásra és a fejlesztésre koncentrál. „Büszkék vagyunk arra, hogy környezetvédelmi társadalmi vállalatként működünk” – emelte ki Deák György. A 23 éve indult egyszemélyes vállalkozás ma közel kétszáz embernek ad munkát, s míg az első évben 36, mostanra már 4 ezer tonna használt sütőzsiradék környezetszennyező hatását akadályozta meg.

„A szektor, amelyben jelen vagyunk, és amelynek piacvezetői lehetünk, számos kihívást tartogatott számunkra az elmúlt évtizedekben, és tartogat folyamatosan. A feldolgozó, újrahasznosító piac hirtelen növekedését és a kialakuló környezettudatosságot kellett összeillesztenünk, a számos területen megjelenő hulladék elszámolási kötelezettségekkel, ehhez pedig megfelelő pénzügyi, logisztikai és üzemi kapacitást kellett létrehoznunk. Vállalatunk jelenleg országos logisztikai begyűjtő hálózattal, két magyarországi feldolgozó üzemmel és négy telephellyel rendelkezik, valamint sikeres franchise hálózatot működtet Görögországban és Romániában” – tette hozzá Deák György.

Az European Business Awards (EBA) 2007 óta díjazza a kiemelkedő vállalati és egyéni teljesítményt Európa-szerte. 2011 óta az RSM DTM Hungary is részt vesz a legjobb, leginkább elismerésre méltó teljesítményű hazai vállalkozások és vezetőik felkutatásában.

Az EBA díjakért folyó versenyben az első fordulón kiválasztott több mint 600 pályázó közül minden kategóriában kiválasztották a 10 legjobb társaságot, amelyek közül a megmérettetés végső állomásaként a szakmai zsűri kiválaszthatja majd a győztes társaságot, 2013 áprilisában. 

European Business Awards (EBA) 2012, az „Év vállalkozója” kategória tíz legjobb vállalkozása

 

Biofilter Környezetvédelmi Zrt. – Magyarország

Bonnyfood A.Ş. – Törökország

HintTech – Hollandia

LAMDA Hellix Data Centers – Görögország

Masmovil – Spanyolország

Michael Henriksen Holding A/S – Dánia

MindZet – Dánia

Netigate – Svédország

PARAVAN GmbH – Németország

The Cambridge Satchel Company – Egyesült Királyság

Szólj hozzá!

Címkék: befektetés vállalkozási portfolioblogger a nap biznisze


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr445054808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása