HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2013.06.07. 12:31 tomcent

Ingyenes képzések kkv-k részére

Mit vár a munkáltató egy munkavállalótól? Milyen elvárásai vannak egy kisgyermekes munkavállalónak a munkáltatóval szemben? Kinek a feladata a kompromisszumok keresése? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a Seed Alapítvány által életre hívott fórumok és képzések a következő időszakban.

A Gyerevissza program keretében a Seed Alapítvány nyáron is folytatja díjmentes munkáltatói fórumait és képzéseit "A vállalati felelősségvállalás emberi oldala" címen. A szakmai eseményeken szó van a vállalati felelősségvállalás emberi oldaláról - mind kommunikációs, mind pedig HR szempontok alapján. Kiemelt témája a képzéseknek a GYES-ről, GYED-ről visszatérők foglalkoztatása, illetve az ehhez kapcsolódó előnyök tudatos felépítése. A néhány órás fórumokon és a kétnapos képzéseken a részvétel regisztráció ellenében teljes mértékben díjmentes. 

A 3 órás fórumokon a résztvevő HR szakemberek és kis- és középvállalatok képviselői megoszthatják egymással tapasztalataikat, új gyakorlati lehetőségeket sajátíthatnak el, vagy rávilágíthatnak bizonyos problémás területekre.

A kétnapos képzések során pedig szakmai vitákon, kiscsoportos munkákon, szituációs gyakorlatokon, esettanulmányokon keresztül igyekeznek a szakemberek egy új mentalitás és gyakorlat bemutatására és rávezetésére a munkáltatói oldalon. A képzések során számos fontos témakört dolgoznak fel a résztvevők, mint például, hogy mitől lesz felelős egy munkáltató, a munkáltatói márkaépítés, a kisgyermekesek alkalmazásának előnyei, a kisgyerekesek re-integrációja, work-life balance, vagy atipikus leadership. Az előző két képzés eredményeiről grafikus jegyzet készült, melyek megtekinthetők a Seed Alapítvány honlapján, pontosan itt:

http://seed.hu/ebook/seed-munkaltatoitrening-2013-03-4-5-tailor-grafacity

http://seed.hu/ebook/seed-munkaltatoitrening-2013-03-25-26-hr-partner-grafacity#1

 

A hónap programjai:

2013. június 10-11.                       Munkáltatói képzés

2013. június 21.                             Fórumbeszélgetés

2013. június 24-25.                     Munkáltatói képzés

Valamennyi program díjmentes, regisztrálni  ITT lehet. 

Szólj hozzá!

Címkék: segítség menedzsment vállalkozás portfolioblogger


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr665349610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása