HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2012.10.18. 10:46 tomcent

Gyorsítsunk a gépünkön!

freeimage-2033104.jpgMég csak fél éves a géped és máris kétszer annyit kell várnod amíg feláll a rendszer? Íme néhány tipp, hogyan gyorsítsd fel újra!

1, Sok a szemét!

Gyakori, hogy a Windows rendszerben túl sok hulladék gyűlt fel, emellett telepítettünk egy csomó fölösleges szoftvert.

Töltsd le az internetről a CCleaner nevű ingyenes szoftvert a www.ccleaner.com honlapról. Lépj ki minden futó programból, telepítsd a CCleanert és indítsd el a programot. Kattints a Tisztító aláírású ecsetre, majd „A tisztítás futtatása” gombra, és hagyd, hogy lefusson a művelet. Ez a gép állapotától függően pár perc – súlyos esetben akár 5–10 perc (de máskor már csak pár másodperc). Máris megszabadult a gép a hulladék zömétől, ami elérheti több CD méretét (néhány gigabájtot).

2, Hibajavítás

Nézd meg a CCleaner Eszközök menüjének Programok eltávolítása listájában, hogy mi az, amit régóta nem használtál. Ezeket „A program-eltávolító futtatása” révén (jobb szélen) szedd le a gépről. Ezután kattints a CCleaner bal oldali menüjében a Rendszerleíró kockára, aztán a „Hibák keresése” gombra.

Most kattints „A kijelölt hibák javítása” gombra. A program megkérdi, akarsz-e biztonsági mentést a Rendszerleíróról, ezt első alkalommal érdemes okézni.

Folytatás következik a még gyorsabb PC-kért!

Szólj hozzá!

Címkék: takarékosság


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr924853929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása