HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

2012.10.26. 09:39 afőnök

Fiatal vállalkozó vagy? Nyerj díjat!

Klementz_AnnaKata.jpgIdén is meghirdették az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. Azok kapják, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége által alapított díjat idén a Kürt Zrt. alelnöke, Kürti Tamás adja át a Fiatal Vállalkozók Hete zárógáláján. A nyertes a kiemelkedő presztízsérték mellett, a Kürt Akadémia által felajánlott, közel félmillió forint értékű képzésen vehet részt, valamint 2013-ban Fiatal Vállalkozói Nagykövetként reprezentálja a fiatal vállalkozókat rendezvényeken.

Egy sikeres vállalkozás beindítása, fenntartása és fejlesztése hazánkban és külföldön egyaránt kihívásokkal teli, fáradságos munka, ám a jutalom nem marad el. Aki ezt az utat választja, rengeteg élettapasztalattal gazdagodik, személyisége az átlagnál gyorsabban fejlődik, akklimatizálódik a folyamatosan változó piaci helyzetekhez, emellett gyakran bravúros módon tudja kezelni a felmerülő problémákat, sőt, képes saját hasznára fordítani azokat. E nehéz úton sok fiatal végigment már, őket hivatott reflektorfénybe helyezni és elismerni e díj.

Klementz Anna és Klementz Kata (a képen), a 2010-es Országos Fiatal Vállalkozói Díjat nyerték el. „Annyira bele voltunk temetkezve a coworking irodánk sikeressé tételébe és a művészeti mecenatúra tevékenységünkbe, hogy meglepetésszerűen ért minket a díjkiosztón elhangzott eredmény. A tűréshatárunk szélén jártunk akkoriban, ám ez a díj segített újult erővel nekiállni a számtalan feladatunknak. A nagyköveti státusz miatt pedig, számos előadást tartottunk a fiataloknak, amely szintén inspiráló hatású volt. Úgy gondoljuk, fontos támogatni és alkalmanként elismerni a keményen dolgozó fiatalokat, különben idejük sincs felfogniuk sikereiket” – nyilatkozta Klementz Anna és Klementz Kata, a LOFFICE Coworking irodahálózat és a BAH alapítói.

Pályázni a titkarsag@fivosz.hu e-mail címen lehet, 2012. november 11, éjfélig, bővebb információ a www.fivosz.hu internetcímen érhető el.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fiatal díj fivosz


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr54871038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása