HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2012.10.31. 13:49 tomcent

Gyorsítsunk a gépünkön II.

Mit csinálsz, ha leülsz a géped elé? Ugye nagyrészt (te is) internetezel? Ne ijedj meg, ez a poszt nem rossz főnök dumákkal lesz tele és nem szemrehányás akarunk tenni. Sőt! A gyors net elengedhetetlen egy vállalkozás működéshez. Főleg, ha felhőben dolgozol. Ha akadozik a kapcsolat, vagy csak lassú a letöltés, nem kell rögtön a szolgáltatót hívnod és 15 perc zenehallgatás után (ennyit ugyanis minimum kell várni, míg végre egy hús-vér emberrel beszélhetsz) a következő bölcs és örökérvényű tanácsot meghallgatni: "Húzza ki a routert, majd dugja vissza!"

Van más megoldás!

net_teszt.jpgKeresd fel a következő honlapot: www.speedguide.net/downloads.php – és töltsd le a TCP Optimizer ingyenes programot. Az indítás után találsz egy csúszkát, amit be kell állítanod arra az értékre, ami megfelel internetes kapcsolatod csúcssebességének. Fontos, hogy a maximumot állítsd be! Azaz, ha 25 megát rendeltél, akkor 25 megát.

Ezután jön az optimalizálás. A programablak jobb alsó sarkában kattints az „Optimal settings” gombra. Miután lefutott a program idővel indítsd újra a gépedet.

Többnyire érezhetően nő az internetezés tempója: böngészéskor kevésbé, nagy fájlok letöltésekor viszont hasítani fog a neted. Ilyen gyorsításkor a szolgáltatód is könnyen lebukhat. Ha nem tudja azt a sávszélésséget a net, amelyet megrendeltél, akkor jöhet a bevezetőben említett 15 perces telefonos játék.

Mivel talán a internet gyorsítás a legfontosabb, ha számítógéppel dolgozunk, a következő kis anyagban a wifi gyorsításhoz adunk egy-két tanácsot.

Szólj hozzá!

Címkék: segítség menedzsment gazdálkodás vállalkozási


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr774881807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása