HTML

Anya

Napi Biznisz

Nálunk az induló vállalkozóké a főszerep. Lehet az start-up, egy most nyíló bolt, üzem, műhely, kényszervállalkozás vagy nagyra törő álom: a lényeg, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik gondolnak jövőjükre. Kérdezzetek, osszatok: mt@napibiznisz.hu

Ez van most

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2013.03.07. 19:52 afőnök

Bizniszötlet: digitális magazinok a váróhelyiségben


foli_1.jpgA Foli azt a lehetőséget kínálja fel cégeknek, hogy a váróteremben ügyfeleik digitális magazinokat olvashassanak. A lehetőség azonban csak akkor él, ha az ügyfél belép: GPS érzékeli a tartózkodási helyet és amíg ott van a helyszínen, szabad hozzáférést kap egy csomó amerikai  magazinhoz. Az alkalmazást magát az Apple App Store-jából lehet letölteni, majd az ügyfél kiválasztja az őt érdeklő magazint, és olvasgatja. Ha nem tudja befejezni, elmentheti az adott tartalmat. Ehhez persze az  kell, hogy az illető okostelefonnal vagy tablettel felszerelten érkezzen például fogorvosához.

Kinek jó ez?

Az ideit a tabletek évének jósolják a szakértők, így robbanásszerűen megnő azok száma, akik ilyen eszközzel járkálnak majd – tartalomra éhesen. Ők tehát örülnek. És a biznisz?

Nos, mindenkinek trendi extra lehet, akinek várakozó ügyfelei vannak. Orvosi rendelők: fogorvosok, állatorvosok, magánklinikák, nőgyógyászok. Nemkülönben alkalmazhatják a fogást ügyvédi irodák, közjegyzők, szolgáltatócégek, szervizek.

Feldobhatja a haldokló magazinipart is, hiszen ezekért a megosztható előfizetésekért az egyszeri letöltés többszörösét lehet kérni, hiszen ez egy fajta „lapterjesztés”.

Vagyis nemigen járhat rosszul ezzel senki. Van egyébként Németországban is hasonló. Szóljatok, ha látjátok itthon. 

Szólj hozzá!

Címkék: üzleti ötlet portfolioblogger bizniszötlet


A bejegyzés trackback címe:

https://napibiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr565121969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása